Modele de case grecesti

By February 17, 2019 No Comments

Case in Stil grecesc – piscina Integrata in peisaj case in Stil grecesc – Veche Resedinta transformata in Hotel Casele in Stil Ducasse si aceste proiecte de case grecesti folosesc in mod Special Varul pentru fatada ca prima alegere. Este INSA des folosita si caramida Aparenta PE Unii pereti sau doar la temelia casei. Albul pur, stralucitor este cel care da imaginea speciala a acestor case in Stil grecesc. Casele pentru construirea cărora se folosesc materiale Naturale, ca Piatra, lemnul, Varul sau cărămida sunt specifice zonei Mediteranei. Dincolo de acoperişurile cu ţigală de Tip Olan, a cărora nuanţă roşcată Duce cu Gândul la zile Toride de vară, nu trebuie trecute cu vederea Dobrogei şi ferestrele înguste şi Lungi, Care lasă Lumina să intre, Dar protejează de bătaia directă a luminii soarelui. Casele greceşti au, de regulă, faţadele văruite în Alb, Dar adesea Paleta coloristică incluent şi Accente de culoare Albastră, Culoarea oului de raţă sau alte NUANŢE Care amintesc de mediul marin. Cas dans Stil grecesc – Vila Moderna PE Insula Kea Tags: case cu Design mediteraneancase DIN GreciaCase in Stil grecesccase moderne grecesticase moderne in Stil grecesc case in Stil grecesc – un Model pentru o astfel de locuinta 1. poukamiso-camasa 2. mindari-Haina Neagra de Lana 3. pantalonia-Pantaloni 4.

fousta-Fusta 5. sartza-Jumatatea Rosie a fustei DIN série (sortul) 6. bodia-sortul DIN FATA brodat cu diferite Culori 7. skufoma-Rosu BATIC 8. botonia me abrakamboi-lant de Aur cu banuti Vezi mai multe informatii si imagini ALE acestei cas dans articolul: farmecul stilului Méditerranée intr-o Casa de vis pentru ca e iarna si mai e timp destul pana la vacanta de Vara, cand voi putea sa-mi UAI zborul spre litoralul grecesc, AM Decis sa vizitam cateva dintre localitatile DIN Zona Montana a Peloponnonezului. Si bine suis facut! Am gasit niste satucuri atat de Frumoase, cum mi-as dori sa fie si multe dintre Satele romanesti: ingrijite, curate, Pline cu Constructii Vechi si case DIN Piatra sépia Conservate si restaurate cu multa dragoste de catre localnicii care sunt mandri ca s-au nascut Si au crescut acolo. . 1. poukamiso-camasa 2. Gileki-Vesta 3. Vraka-SALVARI 4.

zounari me basalis-cingatoare cu pumnal 5. stibalia-cizme Albe 6. FESI-caciula cu Ciucure Lung si Negru 7. petseta-Batista Neagra pentru mai multe informatii dati doar click pe imagini! Costumul baietilor are ca Element distinctive v pantalonii foarte Largos Care se Strang la Jumatatea gambelor. Peste camasa Poarta o Vesta de Lana pentru a-i proteja de frig. Si aceasta este brodata, Dar spre deosebire de CEA din partea continentala Care folosea FIR de Aur, pentru aceasta se folosea tot Lana, poate si datorita faptului ca acestea nu sunt costume de gala, Dar Si din cauza climei diferite. Pot fi facute unele generalizari in CEEA CE priveste stilul si componentele costumelor. De exemplu, costumele continentale si cele insulare sunt diferite. Mai mult decat atat, costumele au anumite particularitati in functie de zona DIN Care provin, dans CEEA CE priveste modelul, materialul DIN care sunt confisate, numarul pieselor componente si bijuteriile Care impodobesc gatul sau mijlocul femeilor. Navigati prin Selectia de case mediteraneene de mai jos pentru a Gasi idei care sa va inspire! 1. poukamiso-Lunga camasa 2. segouni-Vesta de Lana 3.

fousta-Fusta Alba Lunga 4. bodia-trier de Lana brodat 5. Mandili-BATIC (Gaza me tis foundes-BATIC Alb cu ciucuri) 6. papoutsia sau tsarouhia-pantofi 7. obiecte décoratif pentru Gat costumul femeilor DIN pont este alcatuit dintr-o Pereche de Pantaloni Lungi Stil “SALVARI”, o Rochy lunga, desfacuta in FATA si in parti, cu un pieptar Alb care sa Pune PE Sub Rochy, o Haina de catifea Neagra sau Grenå cu decoratii Aurii , la mijloc Poarta un BATIC gros, si bijuterii atat la GAT cat si la mijloc. PE Cap Poarta o mica palarie numita “Tapla” decorata cu banuti de aur. Desi Grecia este iubita de romani si numai pentru insulele superbe, plajele Frumoase si Apele cristaline, aceasta Tara are de oferit si ALT astuce de Turism: cel din zoneLe rurale Montane.

user

About user